Marmorkage
1 rugbrødsform
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
- 375 g ODENSE Chokoladekagemix 3,75 kg
- 100 g Vand
- 112,4 g Olie (raps- eller solsikkeolie)
- 100 g Æg
- 375 g ODENSE Vaniljekagemix 3,75 kg
- 100 g Vand
- 112,5 g Olie (raps- eller solsikkeolie)
- 100 g Æg
- Flormelis
Sådan gør du
- Bland ODENSE Chokoladekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
- Bland ODENSE Vaniljekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
- Smør en rugbrødsform og hæld skiftevis chokoladekagedej og vaniljekagedej i formen. Rør til sidst lidt rundt i dejen med en gaffel, for at give dejen et mønster.
- Bag kagen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
- Sigt flormelis på toppen af kagen.