ODENSE Logo professionel

Marmorkage

1 rugbrødsform

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Bland ODENSE Chokoladekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
  2. Bland ODENSE Vaniljekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
  3. Smør en rugbrødsform og hæld skiftevis chokoladekagedej og vaniljekagedej i formen. Rør til sidst lidt rundt i dejen med en gaffel, for at give dejen et mønster.
  4. Bag kagen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
  5. Sigt flormelis på toppen af kagen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.