ODENSE Logo professionel

Hasselnød Brownie

Lav din helt egen Lyserød Lørdag event eller brug hele uge 40 til sjove "lyserøde" arrangementer. Pynt fx din butik op med små lækre brownies, fint pyntet med en lyserød cremeux og "sløjfen" lavet med ODENSE Overtræksmarcipan rosa.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Cremeux
Udblød husblas i koldt vand i 10 min.

Fløde og mælk koges op og legeres til 82°C grader med æggeblommer rørt med sukker - se evt. video.

Den udblødte husblas tilsættes sammen med hindbærpuré og evt. rød farve. Cremen hældes over chokoladen og den blendes helt glat. Sættes på køl natten over.

Brownie
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt smør og nougat sammen, og vend det i æggesnapsen. Sigt mel og kakaopulver og vend det i massen. Vend hasselnødder i til sidst.

Fordel massen i en kantplade og bag ved 160°C grader i ca. 35 min.

Browniebunde skæres i 3x7 cm og cremeux sprøjtes på med en blad/rosentyl.

Kagerne pyntes med "sløjfer" af ODENSE Overtræksmarcipan Rosa.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.