Hasselnød Brownie
Lav din helt egen Lyserød Lørdag event eller brug hele uge 40 til sjove "lyserøde" arrangementer. Pynt fx din butik op med små lækre brownies, fint pyntet med en lyserød cremeux og "sløjfen" lavet med ODENSE Overtræksmarcipan rosa.
Ingredienser
Cremeux
- 1000 g Piskefløde
- 1000 g Sødmælk
- 500 g Past. æggeblommer
- 300 g Sukker
- 1500 g Hindbærpuré
- 2025 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 18 bl. Husblas
- Evt. rød farve
Hasselnød brownie
- 1000 g Smør
- 500 g ODENSE Nuss Nougat - 1 kg eller
- 500 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 245 g Hvedemel
- 2000 g Sukker
- 800 g Past. æg
- 400 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
- 400 g Kakao
Pynt
- 1200 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rosa 2,5 kg
Sådan gør du
Cremeux
Udblød husblas i koldt vand i 10 min.
Fløde og mælk koges op og legeres til 82°C grader med æggeblommer rørt med sukker - se evt. video.
Den udblødte husblas tilsættes sammen med hindbærpuré og evt. rød farve. Cremen hældes over chokoladen og den blendes helt glat. Sættes på køl natten over.
Brownie
Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt smør og nougat sammen, og vend det i æggesnapsen. Sigt mel og kakaopulver og vend det i massen. Vend hasselnødder i til sidst.
Fordel massen i en kantplade og bag ved 160°C grader i ca. 35 min.
Browniebunde skæres i 3x7 cm og cremeux sprøjtes på med en blad/rosentyl.
Kagerne pyntes med "sløjfer" af ODENSE Overtræksmarcipan Rosa.