ODENSE Logo professionel

Halloween Heks

Her finder du opskriften på vores heksekage bestående af  chokoladebund og smørcreme, uhyggeligt overtrukket og pyntet med ODENSE Overtræksmarcipan.

Lad dig inspirere til Halloween salget. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Chokoladebund Ø24 og heksehat Ø8. Hat skæres til pyramide form. Kagerne smøres med smørcreme og sættes på køl, da det letter håndteringen.

Kage og hat overtrækkes hver for sig. Hatten i ODENSE sort overtræksmarcipan og kagen i ODENSE rød eller grøn overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm.

Bånd på hat: Rød/grøn overtræksmarcipan - 5 g, 24 cm 
Øjenbryn: Sort overtræksmarcipan – 2 x 3 g,  5 cm
Øjenlåg: Sort overtræksmarcipan -  2 x 0,5 g,  3 cm
Øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø4, nr. 5. Gul overtræksmarcipan – Ø3, nr. 4. Sort overtræksmarcipan – Ø1, nr. 1.
Næse: Rød/grøn overtræksmarcipan – 10 g
Mund: Rød/grøn overtræksmarcipan – 5 g, 12 cm
Tænder: Ekstra hvid overtræksmarcipan - 1 x1 cm – 2 stk.
Vorter: Rød/grøn overtræksmarcipan - 1 g – 6 stk.

Hatten sættes på kagen, og der pyntes med øjenbryn, øjne, næse, mund, tænder, vorter og lakridssnørrebånd til hår.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.