Halloween Heks
Her finder du opskriften på vores heksekage bestående af chokoladebund og smørcreme, uhyggeligt overtrukket og pyntet med ODENSE Overtræksmarcipan.
Lad dig inspirere til Halloween salget.
Ingredienser
- 1200 g Chokoladebund rund
- 220 g Smørcreme
- 350 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rød 2,5 kg eller
- 350 g ODENSE Overtræksmarcipan - Grøn 2,5 kg
- 100 g ODENSE Overtræksmarcipan - Sort 2,5 kg
- 25 g ODENSE Overtræksmarcipan - Ekstra Hvid 2,5 kg
- 5 g ODENSE Overtræksmarcipan - Gul 2,5 kg
- 60 g Slik snørebånd lakrids
Sådan gør du
Chokoladebund Ø24 og heksehat Ø8. Hat skæres til pyramide form. Kagerne smøres med smørcreme og sættes på køl, da det letter håndteringen.
Kage og hat overtrækkes hver for sig. Hatten i ODENSE sort overtræksmarcipan og kagen i ODENSE rød eller grøn overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm.
Bånd på hat: Rød/grøn overtræksmarcipan - 5 g, 24 cm
Øjenbryn: Sort overtræksmarcipan – 2 x 3 g, 5 cm
Øjenlåg: Sort overtræksmarcipan - 2 x 0,5 g, 3 cm
Øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø4, nr. 5. Gul overtræksmarcipan – Ø3, nr. 4. Sort overtræksmarcipan – Ø1, nr. 1.
Næse: Rød/grøn overtræksmarcipan – 10 g
Mund: Rød/grøn overtræksmarcipan – 5 g, 12 cm
Tænder: Ekstra hvid overtræksmarcipan - 1 x1 cm – 2 stk.
Vorter: Rød/grøn overtræksmarcipan - 1 g – 6 stk.
Hatten sættes på kagen, og der pyntes med øjenbryn, øjne, næse, mund, tænder, vorter og lakridssnørrebånd til hår.