Gulerodsstang med cream cheese frosting
1 plade / 8 stænger - se forslag til udskæring under tip.
Ingredienser
- 3000 g Gulerodskage
- 1400 g Cream Cheese Frosting
- 600 g IGOS Fruit Filling Æble 65%, 12,5 kg
- 1200 g ODENSE Overtræksmarcipan - Orange 2,5 kg
Sådan gør du
Gulerodskagen skæres på den korte led i 8 stænger på ca. 7 cm.
På halvdelen af kagestængerne sprøjtes to striber creme i siderne og i midten sprøjtes en stribe af æble frugtfyldningen. De resterende kagestænger lægges på toppen og kanterne smøres op. Sættes på køl eller opbevares på frost.
ODENSE Overtræksmarcipan Orange rulles ned på 2,5 mm og lægges over stængerne.
Kagerne kan enten skæres i 2 stænger på 20 cm, til 5-6 personer eller skæres i portionsstykker på 4 cm.
Pynt med Cream Cheese Frosting og fx valnødder vendt i ODENSE Guldstøv og strimler af appelsin skal.
Tip
Kagerne kan enten skæres i 2 stænger på 20 cm, til 5-6 personer eller skæres i portionsstykker på 4 cm.
(Her anvendt 2 stænger af 20 cm, i alt 16 stænger på 1 plade)