ODENSE Logo professionel

Gulerodsstang med cream cheese frosting

1 plade / 8 stænger - se forslag til udskæring under tip.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 16 stk.:

Sådan gør du

Gulerodskagen skæres på den korte led i 8 stænger på ca. 7 cm.

På halvdelen af kagestængerne sprøjtes to striber creme i siderne og i midten sprøjtes en stribe af æble frugtfyldningen. De resterende kagestænger lægges på toppen og kanterne smøres op. Sættes på køl eller opbevares på frost.

ODENSE Overtræksmarcipan Orange rulles ned på 2,5 mm og lægges over stængerne. 

Kagerne kan enten skæres i 2 stænger på 20 cm, til 5-6 personer eller skæres i portionsstykker på 4 cm.

Pynt med Cream Cheese Frosting og fx valnødder vendt i ODENSE Guldstøv og strimler af appelsin skal.

Tip

Kagerne kan enten skæres i 2 stænger på 20 cm, til 5-6 personer eller skæres i portionsstykker på 4 cm.

(Her anvendt 2 stænger af 20 cm, i alt 16 stænger på 1 plade)

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.