Gulerodskage med marcipan og nødder
Opskriften giver 1 bradepande, ca. 20x30 cm
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
- 225 g Smør
- 225 g Brun farin
- 250 g økologiske Æg
- 3 g Salt
- 150 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 300 g revet Gulerødder
- 200 g Hvedemel
- 5 g Bagepulver
- 75 g ODENSE Mørk Chokolade 55% - 200 g
- 100 g ODENSE Hasselnødder med hinder - 1 kg
Sådan gør du
- Rør smør og farin blødt og cremet. Pisk æggene i et af gangen.
- Tilsæt salt, revet masse og reven gulerod og rør det godt sammen.
- Sigt hvedemel samt bagepulver i dejen og rør hakket chokolade samt hasselnødder i dejen.
- Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen ca. 35 min. ved 175° C