ODENSE Logo professionel

Gulerodskage med marcipan og nødder

Opskriften giver 1 bradepande, ca. 20x30 cm

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør smør og farin blødt og cremet. Pisk æggene i et af gangen.
  2. Tilsæt salt, revet masse og reven gulerod og rør det godt sammen.
  3. Sigt hvedemel samt bagepulver i dejen og rør hakket chokolade samt hasselnødder i dejen.
  4. Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen ca. 35 min. ved 175° C

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.