ODENSE Logo professionel

Elise Enhjørning

Her finder du inspiration til vores sjove kage Elise Enhjørning, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket med ODENSE Overtræksmarcipan.

Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.

Sådan gør du

Chokoladebund Ø24 cm og ører Ø16 cm. Ørerne deles i kvarte, og der bruges 2 stk. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.

Kage og ører overtrækkes, hver for sig, med ODENSE ekstra hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm. Ører sættes på kagen.

Horn: Enhjørningens horn drejes i hvid overtræksmarcipan, 40 g, og rulles i ODENSE guldstøv. Hornet laves min. 1 døgn i forvejen for at tørre op. Der kan med fordel laves flere ad gangen, som opbevares i
papæsker ved stuetemperatur, så de er klar til brug ved bestilling.

Blomster: Rød, grøn, rosa, ekstra hvid og gul overtræksmarcipan stikkes ud med blomsterudstikker og trykkes med gummiform.

Øjne: Sort overtræksmarcipan – 2 x 2,5 g – 9 cm.

Øjenvipper: Sort overtræksmarcipan – 4 x 0,5 g – 3 cm.

Fyld i ører: Rød overtræksmarcipan – Ø8 cm, nr. 11.

Kagen pyntes med fyld i øre, og med øjne, horn og blomster.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.