Elise Enhjørning
Her finder du inspiration til vores sjove kage Elise Enhjørning, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket med ODENSE Overtræksmarcipan.
Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.
Ingredienser
- 1200 g Chokoladebund rund
- 350 g Smørcreme
- 550 g ODENSE Overtræksmarcipan - Ekstra Hvid 2,5 kg
- 30 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rød 2,5 kg
- 10 g ODENSE Overtræksmarcipan - Sort 2,5 kg
- 20 g ODENSE Overtræksmarcipan - Gul 2,5 kg
- 20 g ODENSE Overtræksmarcipan - Grøn 2,5 kg
- 20 g ODENSE Overtræksmarcipan - Rosa 2,5 kg
Sådan gør du
Chokoladebund Ø24 cm og ører Ø16 cm. Ørerne deles i kvarte, og der bruges 2 stk. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.
Kage og ører overtrækkes, hver for sig, med ODENSE ekstra hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm. Ører sættes på kagen.
Horn: Enhjørningens horn drejes i hvid overtræksmarcipan, 40 g, og rulles i ODENSE guldstøv. Hornet laves min. 1 døgn i forvejen for at tørre op. Der kan med fordel laves flere ad gangen, som opbevares i
papæsker ved stuetemperatur, så de er klar til brug ved bestilling.
Blomster: Rød, grøn, rosa, ekstra hvid og gul overtræksmarcipan stikkes ud med blomsterudstikker og trykkes med gummiform.
Øjne: Sort overtræksmarcipan – 2 x 2,5 g – 9 cm.
Øjenvipper: Sort overtræksmarcipan – 4 x 0,5 g – 3 cm.
Fyld i ører: Rød overtræksmarcipan – Ø8 cm, nr. 11.
Kagen pyntes med fyld i øre, og med øjne, horn og blomster.