Drømmekage
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
Bund
- 350 g Sukker
- 350 g Smør
- 210 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 1 stk. Vaniljestang
- 350 g Æg
- 450 g Hvedemel
- 12,5 g Bagepulver
- 150 g Mælk
Topping
- 280 g Smør
- 420 g Rørsukker
- 200 g Mælk
- 280 g Kokosmel
- 280 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
Sådan gør du
- Rør sukker, smør, Kranse XX og vaniljekorn cremet. Tilsæt æg lidt ad gangen. Sigt mel og bagepulver i dejen og til sidst mælk.
- Bunden bages ved 180° C i ca. 30 min.
- Smelt smør og tilsæt mælk samt sukker og kog det op. Rør til sidst kokos og revet Kranse XX i.
- Smør toppingen ud på bunden og bag kagen færdig ved 210° C i ca. 8 min.
Tip
Kagen er velegnet til opbevaring på frost.