ODENSE Logo professionel

Drømmekage

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
  • Bund

  • 350 g Sukker
  • 350 g Smør
  • 210 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 1 stk. Vaniljestang
  • 350 g Æg
  • 450 g Hvedemel
  • 12,5 g Bagepulver
  • 150 g Mælk
  • Topping

  • 280 g Smør
  • 420 g Rørsukker
  • 200 g Mælk
  • 280 g Kokosmel
  • 280 g ODENSE Kranse XX - 1 kg

Sådan gør du

  1. Rør sukker, smør, Kranse XX og vaniljekorn cremet. Tilsæt æg lidt ad gangen. Sigt mel og bagepulver i dejen og til sidst mælk.
  2. Bunden bages ved 180° C i ca. 30 min.
  3. Smelt smør og tilsæt mælk samt sukker og kog det op. Rør til sidst kokos og revet Kranse XX i.
  4. Smør toppingen ud på bunden og bag kagen færdig ved 210° C i ca. 8 min.

Tip

Kagen er velegnet til opbevaring på frost.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.