ODENSE Logo professionel

Dirk Dracula

Her finder du inspiration til vores sjove kage Dirk Dracula, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket med ODENSE Overtræksmarcipan.

Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.

Sådan gør du

Chokoladebund Ø11 cm sættes på rund kage Ø24 cm. Den lille kage skæres og formes så hele kagen bliver kuplet. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.

Kagen overtrækkes i ODENSE sort overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm:

Øjne: Hvid overtræksmarcipan – 2 x 5 g

Øjne: Rød overtræksmarcipan – Ø2 cm, nr. 2

Pupil: Sort overtræksmarcipan – lille prik

Øjenbryn: Sort overtræksmarcipan – 2 x 1 g, 5 cm

Mund: Sort overtræksmarcipan – 10 g, 15 cm

Tænder: Ekstra hvid overtræksmarcipan - 3 x 6 cm skåret diagonalt

Bloddråber: Rød overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr. 1

Ører: Sort overtræksmarcipan – 2 x 5 g

Kagen pyntes med øjne, øjenbryn, mund, tænder, bloddråber og øre.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.