ODENSE Logo professionel

Chokoladekage med Nuga’mole

1 stk. form Ø24

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Bland ODENSE Chokoladekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
  2. Hæld massen i en form (Ø24) og bag ved 160 °C i ca. 45 minutter.
  3. Smør Nuga’mole på kagens top og rundt i kanten.
  4. Pynt kanten med ristede ODENSE Hasselnøddeflager (rist ved ca. 150 °C i 15 minutter).

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.