Chokoladekage med Nuga’mole
1 stk. form Ø24
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
- 750 g ODENSE Chokoladekagemix 3,75 kg
- 200 g Vand
- 225 g Olie (raps- eller solsikkeolie)
- 200 g Æg
- 250 g ODENSE Nuga'mole (nøddecreme) - 1 kg
- 100 g ODENSE Hasselnøddeflager - 1 kg
Sådan gør du
- Bland ODENSE Chokoladekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
- Hæld massen i en form (Ø24) og bag ved 160 °C i ca. 45 minutter.
- Smør Nuga’mole på kagens top og rundt i kanten.
- Pynt kanten med ristede ODENSE Hasselnøddeflager (rist ved ca. 150 °C i 15 minutter).