ODENSE Logo professionel

Blondie med nougat, peanuts & chokolade

1 bradepande ca. 20*25 cm / 1/4 gastronormbakke

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt hakket hvid chokolade og rør til det er smeltet. Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Tilsæt revet Kranse XX og pisk til en luftig og cremet konsistens. Sigt hvedemel og bagepulver og vend det i dejen sammen med salt og chokoladesmør.
  2. Kom dejen i en smurt bradepande ca. 20*25 cm. Skær iskold nougat i små tern og drys dem over dejen sammen med overtræk og grofthakkede peanuts.
  3. Bag kagen ved 175° C i ca. 20 min. Den må gerne stadig være lidt blød. Afkøl og sæt den koldt indtil servering.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.