Blondie med nougat, peanuts & chokolade
1 bradepande ca. 20*25 cm / 1/4 gastronormbakke
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
- 150 g Smør
- 150 g ODENSE Hvid Blokchokolade RA/MB - 150 g
- 150 g Æg
- 125 g Sukker
- 100 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 125 g Hvedemel
- 5 g Bagepulver
- 2,5 g Salt
- 100 g iskold ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 50 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- 50 g Peanuts , saltede
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde ved lav varme, tilsæt hakket hvid chokolade og rør til det er smeltet. Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Tilsæt revet Kranse XX og pisk til en luftig og cremet konsistens. Sigt hvedemel og bagepulver og vend det i dejen sammen med salt og chokoladesmør.
- Kom dejen i en smurt bradepande ca. 20*25 cm. Skær iskold nougat i små tern og drys dem over dejen sammen med overtræk og grofthakkede peanuts.
- Bag kagen ved 175° C i ca. 20 min. Den må gerne stadig være lidt blød. Afkøl og sæt den koldt indtil servering.