ODENSE Logo professionel

Bertil Bi

Her finder du inspiration til vores sjove kage Bertil Bi, som består af en chokoladebund med smørcreme, og overtrukket som en bi med ODENSE Overtræksmarcipan. 

Perfekt til fastelavn eller som bestillingskage til børnefødselsdage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Chokoladebund Ø11 cm sættes på rund kage Ø24 cm. Den lille kage skæres og formes så hele kagen bliver kuplet. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl.

Kagen overtrækkes i ODENSE gul overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm.

Følehorn: Sort overtræksmarcipan udskæres til 25 x 2 cm. 
Overtræksmarcipanen vikles om et trægrillspyd, der er skåret over på midten. Med lidt vand på marcipanen, klistrer den fast på træspyddet. Læg ikke marcipanen hele vejen ned om spyddet. Der skal være plads til at spyddet kan komme ned i kagen.

Striber: Sort overtræksmarcipan - Ø26 cm

Hale: Sort overtræksmarcipan – 10 g

Pupil: Sort overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr. 1

Øjne: Sort overtræksmarcipan – Ø5 cm, nr. 7

Øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø2 cm, nr. 2

Mund: Sort overtræksmarcipan – Ø5,5 cm, nr. 8

Trekant: Sort overtræksmarcipan – 3 x 3 x 3 cm

Kagen pyntes med øjne, mund, striber, hale og trekant.

Følehorn leveres ved siden af kagen, så kunden selv monterer dem ved servering.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.