Petit Maroni
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 50 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 1000 g Sukker
- 420 g Æggehvider
- 30 g Kakao
- Chokolade ganache
- 260 g ODENSE Mørk Chokolade 55% - 200 g
- 250 g Piskefløde
- 15 g Glukosesirup
- 75 g Smør
Sådan gør du
-
Rør Kranse XX, sukker og kakaopulver sammen. Tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Makroner á ca. 10 g sprøjtes ud på bageplade med bagepapir. Bages ved 180° C i ca. 16 min og afkøles.
-
Chokolade ganache: Fløde og glukose koges op. Chokoladen blandes i. Ved ca. 40° C røres blødt smør i ganachen, som afkøles til den er smørbar.
-
Makronerne lægges sammen parvis med chokolade ganache og man kan evt. dyppe dem halvt i mørk chokolade.
Tip
Maroni er velegnet til frysning.
Kan også fyldes med nougat