ODENSE Logo professionel

Petit Maroni

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

  1. Rør Kranse XX, sukker og kakaopulver sammen. Tilsæt æggehvider lidt ad gangen. Makroner á ca. 10 g sprøjtes ud på bageplade med bagepapir. Bages ved 180° C i ca. 16 min og afkøles.
  2. Chokolade ganache: Fløde og glukose koges op. Chokoladen blandes i. Ved ca. 40° C røres blødt smør i ganachen, som afkøles til den er smørbar.
  3. Makronerne lægges sammen parvis med chokolade ganache og man kan evt. dyppe dem halvt i mørk chokolade.

Tip

Maroni er velegnet til frysning.

Kan også fyldes med nougat

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.