ODENSE Logo professionel

Petit marcipan-kokos

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 120 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 120 stk.:

Sådan gør du

  1. 400 g marcipan rulles ned på 3 mm og lægges i bunden af konfektbakkerne (2 bakker af 12x46 cm) på bagepapir.
  2. De resterende 300 g marcipan, Malibu og kokos røres sammen. Smeltet hvid chokolade røres i massen og den fordeles på marcipanbunden i de 2 bakker. Når kokosmarcipanen har sat sig, vendes de ud af bakkerne.
  3. Bunden pensles med tempereret mørk chokolade.
  4. Pladen skæres ud i 60 små firkanter 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.