ODENSE Logo professionel

Petit four - Appelsinstang

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 96 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 96 stk.:

Sådan gør du

Ingredienserne til kakaopasta blandes sammen i en skål indtil det danner en tyk kakaopasta.

Kranse XX og sukker køres sammen. Kakaopasta tilsættes. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.

Kransekagemassen sprøjtes, som en stang, på let fedtede miniplader, 12 kager pr. plade, og bages ved 210 grader i ca. 12 min.

Kog piskefløde, appelsinsaft og skal op, og hæld over chokoladen. Omrør cremen til al chokoladen er smeltet. Sæt cremen i køleskabet i min. 4 timer men gerne natten over.

Pisk cremen op til den er tyk og cremet. Sprøjt med en glat rund tyl, cremen op på kransekagebundene. Afkøl kagerne i køleskabet eller opbevar dem i fryseren.

Smelt overtræk og dyp hele pladen, med kagerne på, ned til kanten af kagerne. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så overtrækket fordeler sig jævnt over kagerne.

Pynt straks med en blanding af Matcha thepulver og ODENSE Guldstøv. Brug en lille the-sigte til at drysse med.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.