ODENSE Logo professionel

Buffet tapas

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 130 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 130 stk.:

Sådan gør du

  1. Marcipan-mazarin: Marcipan og sukker røres sammen med 50 g æg til en ensartet masse. Smørret tilsættes lidt efter lidt. Derefter tilsættes resten af æggene og til sidst vendes melet i. Formen sprayes med fedtstof og marcipan-mazarin sprøjtes i formen, som fyldes 2/3 del op (ca. 14 g pr. stk.). Kagerne bages ved 180º C i ca. 15 min. Vendes ud af formen når de er afkølet.
  2. Trøffel: Chokoladen hakkes groft og kommes i en skål. Piskefløden koges op, hældes over chokoladen og der røres til chokoladen er smeltet. Stilles på køl til næste dag. Formes til kugler á ca. 10 g. Overtrækkes med chokolade. Ved servering sættes trøffelkuglerne på kagerne og pyntes efter behag.
  3. Frugt: Pyntes med frisk frugt og et lille stykke chokolade.
  4. Chokoladecreme: Chokoladen hakkes groft og kommes i en skål. Piskefløden koges op, hældes over chokoladen og der røres til chokoladen er smeltet. Sættes på køl til næste dag. Ved servering piskes chokoladecremen forsigtigt op og sprøjtes på kagerne. Ca. 6 g pr. kage. Cremen dyppes i hvid chokolade og drysses evt. med lakridspulver.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.