ODENSE Logo professionel

Mandelkage

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

  1. Mandelkage: Marcipan og sukker røres sammen, smør tilsættes og derefter æg og æggeblommer lidt ad gangen. Til sidst blandes mel og mandelmel i dejen. Mandelmassen sprøjtes i små gummiforme, ca. 20 g pr. kage, derefter sættes der et frossent hindbær i midten af kagen. Kagen bages ved 180° C i ca. 25 min og afkøles.
  2. Marengs: Æggehvider og sukker piskes til max volumen, derefter tilsættes flormelis og det hele piskes godt igennem til en fast marengs.
  3. Når mandelkagerne er kølet af, sprøjtes der en lille top nougat ovenpå hindbærret. Før servering sprøjtes marengsen på toppen, hvorefter den brændes, til de er flotte gyldne.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.