ODENSE Logo professionel

Græskar muffins

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

Gulerodskage
Dejen fordeles i muffinsforme, ca. 60 g pr. stk. og bages ved 175°C i 25 min.

Cream Cheese Frosting
30 g Cream Cheese Frosting sprøjtes ovenpå på de færdigbagte muffins.

Marcipanen rulles ned på 2,5 mm og udstikkes med rund udstikker Ø10 cm, og lægges ovenpå. Pyntes en grøn ”græskartop” formet af ODENSE Overtræksmarcipan Grøn.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.