Chokolademuffins
En nem og hurtig servering til mange anledninger.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 110 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 110 stk.:
- 1 bdt. ODENSE Chokoladekagemix 3,75 kg
- 900 g Vand
- 1000 g Olie (raps- eller solsikkeolie)
- 900 g Æg
- 1000 g Kagecreme
- 500 g Piskefløde
Sådan gør du
- Bland ODENSE Chokoladekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
- Fordel dejen i 110 muffinsforme. Bag ved 160 °C i ca. 25 minutter.
- Tilbered kagecremen og afkøl den.
- Pisk fløden til flødeskum og vend den i kagecremen. Sprøjt en top af creme, på de bagte muffins og pynt evt. med friske bær.