ODENSE Logo professionel

Chokolademuffins

En nem og hurtig servering til mange anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 110 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 110 stk.:

Sådan gør du

  1. Bland ODENSE Chokoladekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
  2. Fordel dejen i 110 muffinsforme. Bag ved 160 °C i ca. 25 minutter.
  3. Tilbered kagecremen og afkøl den.
  4. Pisk fløden til flødeskum og vend den i kagecremen. Sprøjt en top af creme, på de bagte muffins og pynt evt. med friske bær.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.