Banan-chokolademuffins
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:
- 3 stk. store Bananer
- 100 g Æg
- 75 g Honning
- 150 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 100 g glutenfri Hvedemel eller alm. mel
- 5 g Bagepulver
- 50 g smeltet Smør
- 50 g ODENSE Mørk Chokolade 55% - 200 g
- eller
- ODENSE Mælkechokolade - 200 g
- 50 g Valnødder
Sådan gør du
- Mos bananerne og pisk dem sammen med æg og honning til en luftig og skummende masse. Riv Kranse XX og pisk den i. Sigt mel samt bagepulver i dejen og bland smeltet smør i.
- Vend til sidst hakket chokolade samt nødder i dejen og fordel den i smurte muffin forme. Bag kagerne ca. 25 min. ved 175° C.