ODENSE Logo professionel

Banan-chokolademuffins

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

  1. Mos bananerne og pisk dem sammen med æg og honning til en luftig og skummende masse. Riv Kranse XX og pisk den i. Sigt mel samt bagepulver i dejen og bland smeltet smør i.
  2. Vend til sidst hakket chokolade samt nødder i dejen og fordel den i smurte muffin forme. Bag kagerne ca. 25 min. ved 175° C.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.