Vaniljelagkage
Lækker og nem vaniljelagkage, som kan pyntes med sæsonens bær og frugter. Prøv også at vende lidt hakket chokolade i cremen. Det giver lidt ekstra knas og smag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
- 750 g ODENSE Vaniljekagemix 3,75 kg
- 200 g Vand
- 225 g Olie (raps- eller solsikkeolie)
- 200 g Æg
- Friske bær
- 400 g Kagecreme
- 200 g Piskefløde
Sådan gør du
- Bland ODENSE Vaniljekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
- Hæld massen i en Ø24 cm form og bag ved 160 °C i ca. 45 minutter.
- Tilbered kagecremen og afkøl den. Pisk fløde til skum og vend den i kagecremen.
- Del den bagte kage i 3 lagkagebunde og fordel cremen på bundene. Læg bundene sammen, slut af med creme på toppen og pynt med friske bær.