ODENSE Logo professionel

Vaniljelagkage

Lækker og nem vaniljelagkage, som kan pyntes med sæsonens bær og frugter. Prøv også at vende lidt hakket chokolade i cremen. Det giver lidt ekstra knas og smag.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

  1. Bland ODENSE Vaniljekagemix med vand, olie og æg. Rør rundt ved lav hastighed i ca. 5 minutter.
  2. Hæld massen i en Ø24 cm form og bag ved 160 °C i ca. 45 minutter.
  3. Tilbered kagecremen og afkøl den. Pisk fløde til skum og vend den i kagecremen.
  4. Del den bagte kage i 3 lagkagebunde og fordel cremen på bundene. Læg bundene sammen, slut af med creme på toppen og pynt med friske bær.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.