ODENSE Logo professionel

Gulerodskage med æblecreme

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 3 stk.:

(3 stk. med 3 bunde eller 5 stk. med 2 bunde)

  • Gulerodsbunde

  • 450 g Smør (blødt)
  • 300 g Sukker
  • 300 g Brun farin
  • 600 g Past. æg
  • 600 g Hvedemel
  • 50 g Bagepulver
  • 20 g Kanel
  • 8 g Salt (fint)
  • 825 g Gulerødder (revet)
  • Æblecreme

  • 350 g Smør
  • 550 g Flødeost
  • 550 g Flormelis
  • 4 stk. Citroner (80 g saft, 7 g skal)
  • 550 g IGOS Fruit Filling Æble 65%, 12,5 kg

Sådan gør du

Gulerodsbunde (1 plade): 
Pisk smør og de to slags sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg lidt ad gangen. Bland mel, bagepulver, kanel og salt og sigt det i dejen. Vend til sidst revet gulerødder i.
300 g dej fordeles i tærteforme Ø17 cm og bages ved 175°C i 35 min.

Æblecreme:
Smelt smørret og lad det køle lidt af.
Pisk smør, flødeost og flormelis sammen. Tilsæt citronsaft og skal, samt æble frugtfyldning.

Samling: 
Læg 3 gulerodskager sammen med 200 g creme pr. lag og slut med 200 g creme på top og sider.

Pynt med gulerods Crudité.

Tip

Kagerne kan også lægges sammen med to bunde og to lag creme, hvis man ønsker en lidt mindre kage.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.