ODENSE Logo professionel

Tryllefløjten

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 190 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 190 stk.:

Sådan gør du

Karamelfyld
Sukkeret karameliseres. Piskefløde varmes op til 40°C og hældes i sukkeret og det koges op. Karamelfløde sigtes og hældes over de lyse chokoladepastiller. Omrøres indtil chokoladen er smeltet helt og afkøles. Karamelfyldet opbevares på køl.

Tryllefløjten
Kransekagemassen sprøjtes ud med snabeltylle i stænger i ønsket længde.
Stængerne bages ved 220°C i 10-11 min. Stængerne rettes evt. op med 2 skrabe lærred efter bagning og afkøles. 

Midten af stængerne pensles med tranebærsaft. Karamelfyldet sprøjtes midt på stængerne og krokant drysses over. Stængerne kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Stængerne deles i stykker á 48 g. Enderne og bunden dyppes i mørk overtræk. 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.