ODENSE Logo professionel

Nytårsuret

Vidste du det om Kranse XX?

Kranse XX er danskernes foretrukne bagemarcipan. Og det er ikke uden grund. Den ægte smag af kransekage får du i ODENSEs Kranse XX, der er sammensat helt unikt af søde mandler og abrikoskerner. Kranse XX er meget nem at arbejde med, har en lækker konsistens, og giver altid et flot resultat. Tåler at komme ind og ud af frost.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8000 g:
    g
Opskrift er beregnet til 8000 g:

Sådan gør du

Bland Kranse XX, sukker og æggehvide til kransekagemasse.
Kransekagemassen sprøjtes ud i stænger.

Lille kransekageur (1 stk.)
300 g kransekagemasse

Fod til det lille kransekageur formes efter rund udstikker nr. 7 og 8.
Urskive formes efter rund udstikker nr. 10.

Stort kransekageur (1 stk.)
400 g kransekagemasse

Fod til det store kransekageur formes efter rund udstikker nr. 10 og 11.
Urskive formes efter rund udstikker nr. 17.

Bages ved 230°C grader i 10-12 min.

Efter afkøling sprøjtes ringene med glasur, samles og pyntes efter ønske.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.