Nytårsuret
Vidste du det om Kranse XX?
Kranse XX er danskernes foretrukne bagemarcipan. Og det er ikke uden grund. Den ægte smag af kransekage får du i ODENSEs Kranse XX, der er sammensat helt unikt af søde mandler og abrikoskerner. Kranse XX er meget nem at arbejde med, har en lækker konsistens, og giver altid et flot resultat. Tåler at komme ind og ud af frost.
Ingredienser
- 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 2000 g Sukker
- 1000 g Past. æggehvider
- 1000 g Kransekageglasur
Sådan gør du
Bland Kranse XX, sukker og æggehvide til kransekagemasse.
Kransekagemassen sprøjtes ud i stænger.
Lille kransekageur (1 stk.)
300 g kransekagemasse
Fod til det lille kransekageur formes efter rund udstikker nr. 7 og 8.
Urskive formes efter rund udstikker nr. 10.
Stort kransekageur (1 stk.)
400 g kransekagemasse
Fod til det store kransekageur formes efter rund udstikker nr. 10 og 11.
Urskive formes efter rund udstikker nr. 17.
Bages ved 230°C grader i 10-12 min.
Efter afkøling sprøjtes ringene med glasur, samles og pyntes efter ønske.