ODENSE Logo professionel

Nytårskransekage Solbær Glimt

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  • Solbærsirup

  • 1000 g frosne Solbær
  • 400 g Sukker
  • Kransekagemasse

  • 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 100 g Solbær
  • 200 g Sukker
  • 24 g Solbær
  • 50 g Past. æggehvider

Sådan gør du

  1. Solbærsirup: Solbær og sukker koges op. Blendes og køles af. Kan opbevares på køl op til 3 uger.
  2. Kranse XX, solbærsirup, sukker og solbærrom køres sammen og æggehvide tilsættes til sidst. Massen sprøjtes ud i stænger i pladens længde. Bages ved 220 C i 12-15 min. og afkøles.
  3. Stængerne skæres i ønsket længde. Ender og bund dyppes i tempereret mørk chokolade. Glasur rørt med ½ æggehvide og ½ solbærrom sprøjtes i små cirkler på toppen (se foto).

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.