ODENSE Logo professionel

Nytårskransekage "2020"

Brug evt. ODENSE Sort tinæske til 2020-kransekagen og led dine kunders opmærksomhed hen på "Nytårskransekagen" - sæt de indbydende æsker frem og oplev, hvordan de skaber et mersalg i din butik. ODENSE Sort tinæske kan købes som en serviceartikel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen. Æggerhviderne tilsættes lidt ad gangen. Kransekagemassen sprøjtes ud i stænger med trekant tylle nr. 1 (Odenmaster) og fryses.

Bland ODENSE Støv med sukker (1 bøtte støv til 500 g sukker), og tril kransekagestængerne i sukkeret. Undgå for meget sukkerstøv på bunden af kransekagen, da det meget gerne vil brænde under bagning. Form stængerne til "2020-tal" iht. ODENSE skabelon og bag dem på dobbeltplade ved 200°C i 10-12 min.

Tip

Brug mørkt rørsukker til ODENSE Guld- og Bronzestøv, for en mere gylden farve.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.