Nytårskransekage "2020"
Brug evt. ODENSE Sort tinæske til 2020-kransekagen og led dine kunders opmærksomhed hen på "Nytårskransekagen" - sæt de indbydende æsker frem og oplev, hvordan de skaber et mersalg i din butik. ODENSE Sort tinæske kan købes som en serviceartikel.
Ingredienser
- 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 2000 g Sukker
- 700 g Past. æggehvider
- 5 g ODENSE Guld Støv - 5 g
- 500 g Sukker eller Rørsukker
Sådan gør du
ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen. Æggerhviderne tilsættes lidt ad gangen. Kransekagemassen sprøjtes ud i stænger med trekant tylle nr. 1 (Odenmaster) og fryses.
Bland ODENSE Støv med sukker (1 bøtte støv til 500 g sukker), og tril kransekagestængerne i sukkeret. Undgå for meget sukkerstøv på bunden af kransekagen, da det meget gerne vil brænde under bagning. Form stængerne til "2020-tal" iht. ODENSE skabelon og bag dem på dobbeltplade ved 200°C i 10-12 min.
Tip
Brug mørkt rørsukker til ODENSE Guld- og Bronzestøv, for en mere gylden farve.