ODENSE Logo professionel

Nytårskransekage "2019"

Imponer dine kunder med en sød, sjov og festlig Kransekagestjerne eller ”2019”-tal til nytår.

Kagerne er lavet med ODENSE Kranse XX, toppet med fx chokoladecreme og pyntet i festlige farver - med broken gel, bær, friske blomster, chokoladepynt, guldstøv og glimmer.

Slip fantasien løs og præsenter de festlige kager i din butik

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 7 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 7 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemasse
Bland ingredienserne til en fast kransekagemasse. Fordel massen mellem to stykker bagepapir og rul massen ned til 10 mm. Læg på bageplade og sæt på frost, gerne natten over.

Klargør skabeloner ved at udskrive tal eller bogstaver i ønsket størrelse og klip skabelonen ud. Der kan også bruges udstikker, til fx runde eller hjerteformede kager.
Læg skabelonen på den frosne kransekage og skær rundt om. Flyt kagen over på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader ca. 10-12 min.

Chokoladecreme
Kog fløde op og hæld over den valgte chokolade. Rør til chokoladen er helt smeltet og sæt på køl natten over. Piskes op til en fast creme inden brug.

Pynt kransekagestjerne/tal med dutter af chokoladecreme, broken gel eller marmelade, bær, friske blomster og chokolade, ODENSE Guld-, Sølv-, Rosa- eller Bronzestøv.

Tip

Rul evt. rester af kransekagemassen ud igen og opbevar på frost, til den næste kage. Eller stik fx små hjerter ud og pynt på samme måde som tal og bogstaver. Kan med fordel fryses inden afpyntning.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.