ODENSE Logo professionel

Nougatstang

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 180 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 180 stk.:

Sådan gør du

Bunden til nougatstang sprøjtes ud med X-tylle i pladens længde i ønsket antal. Nougat sprøjtes midt på bunden. Toppen sprøjtes med C-tylle. Hvis der er behov, rettes stængerne til inden bagning.

Bages ved 210°C i ca. 16 min.

Stængerne skæres i stykker á 48 g og enderne samt bunden dyppes i mørk chokolade.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.