ODENSE Logo professionel

Nougatstænger

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1600 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1600 g:

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
  2. Kransekagemasse sprøjtes ud i stænger med ODENSE X-tyl. ODENSE Sprøjteklar Nougat sprøjtes midt på stangen og med ODENSE C-tylle sprøjtes kransekage oven på bunden.
  3. Med fugtige fingre formes stængerne og bages ved 230° C i ca. 11 min.
  4. Stængerne kan sprøjtes med glasur og bunden dyppes i ODENSE Overtræk mørk. Stængerne skæres i passende størrelse.

Tip

Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.