Nougatstænger
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1600 g:
g
Opskrift er beregnet til 1600 g:
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 400 g Sukker
- 200 g Æggehvider
- ODENSE Sprøjteklar Nougat - 1 kg
Sådan gør du
- Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
- Kransekagemasse sprøjtes ud i stænger med ODENSE X-tyl. ODENSE Sprøjteklar Nougat sprøjtes midt på stangen og med ODENSE C-tylle sprøjtes kransekage oven på bunden.
- Med fugtige fingre formes stængerne og bages ved 230° C i ca. 11 min.
- Stængerne kan sprøjtes med glasur og bunden dyppes i ODENSE Overtræk mørk. Stængerne skæres i passende størrelse.
Tip
Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.