ODENSE Logo professionel

Nøddehorn

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 195 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 195 stk.:

Sådan gør du

Masse og sukker røres sammen. Æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Det anbefales at røre kransekagemassen sammen dagen før anvendelse, så sukkekrystallerne opløses helt, hvilket giver et bedre resultat. Opbevar kransekagemassen på køl i tætsluttende emballage.

Med rund tylle sprøjtes stykker á 40 g kransekagemasse ud på hasselnøddeflagerne. Kransekagen rulles i flagerne, trykkes med håndroden til trekantform, rejses med den smalle kant øverst og formes til nøddehorn.

Bages ved 210°C i 8-9 min.

Nøddehornene afkøles og opbevares på frost indtil anvendelse.

Enderne dyppes i mørk overtræk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.