Kransekagetoppe i festlige farver
Farverige kransekagetoppe til festlige anledninger året rundt.
Se også videoen herunder om ODENSE Kranse XX.
Ingredienser
- 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 2000 g Sukker
- 700 g Past. æggehvider
Pynt fx med
- Pistacienødder
- Karamel flakes
- ODENSE Hasselnødder uden hinder - 1 kg
- ODENSE Frysetørret hindbær 15 g
Sådan gør du
ODENSE Kranse XX og sukker røres sammen, og æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Oprørt kransekagemasse sprøjtes ud til kransekagestænger og fryses. Drej kransekagestængerne til ringe og frys dem.
Vælg selv antal ringe - pers. og ca. vægt:
- Kransekagetop, 7 ringe, 8 pers., 350 g
- Kransekagetop, 10 ringe, 14 pers., 590 g
- Kransekagetop, 13 ringe, 22 pers., 890 g
- Kransekagetop, 15 ringe, 28 pers., 1.125 g
- Kransekagetop, 17 ringe, 34 pers., 1.375 g
- Kransekagetop, 19 ringe, 41 pers., 1.650 g
- Kransekagetop, 21 ringe, 49 pers., 1.975 g
- Kransekagetop, 22 ringe, 53 pers., 2.140 g
Tril de frosne ringe i fx finthakkede pistacienødder, Karamel Flakes, eller blendede sukkerristede hasselnødder.
Bages ved 210°C i ca. 12 min.
Pynt fx kransekagetoppen i festlige farver og skab blikfang i butikken.
Frysetørret hindbærstøv anvendes efter bagning. Tril ydersiden af kransekageringene i frysetørret hindbærstøv og pynt fx med spiselige blomster.
Tip
Sælg fx til studenterfest, bryllup, sølv/guldbryllup, barnedåb, fødselsdag, reception, til festbuffet og pynt efter anledningen.