ODENSE Logo professionel

Kransekagetoppe i festlige farver

Farverige kransekagetoppe til festlige anledninger året rundt.

Se også videoen herunder om ODENSE Kranse XX.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:
  • 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 2000 g Sukker
  • 700 g Past. æggehvider
  • Pynt fx med

  • Pistacienødder
  • Karamel flakes
  • ODENSE Hasselnødder uden hinder - 1 kg
  • ODENSE Frysetørret hindbær 15 g

Sådan gør du

ODENSE Kranse XX og sukker røres sammen, og æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Oprørt kransekagemasse sprøjtes ud til kransekagestænger og fryses. Drej kransekagestængerne til ringe og frys dem. 

Vælg selv antal ringe - pers. og ca. vægt:

  • Kransekagetop, 7 ringe, 8 pers., 350 g
  • Kransekagetop, 10 ringe, 14 pers., 590 g
  • Kransekagetop, 13 ringe, 22 pers., 890 g
  • Kransekagetop, 15 ringe, 28 pers., 1.125 g
  • Kransekagetop, 17 ringe, 34 pers., 1.375 g
  • Kransekagetop, 19 ringe, 41 pers., 1.650 g
  • Kransekagetop, 21 ringe, 49 pers., 1.975 g
  • Kransekagetop, 22 ringe, 53 pers., 2.140 g

Tril de frosne ringe i fx finthakkede pistacienødder, Karamel Flakes, eller blendede sukkerristede hasselnødder.

Bages ved 210°C i ca. 12 min.

Pynt fx kransekagetoppen i festlige farver og skab blikfang i butikken.
Frysetørret hindbærstøv anvendes efter bagning. Tril ydersiden af kransekageringene i frysetørret hindbærstøv og pynt fx med spiselige blomster.

Tip

Sælg fx til studenterfest, bryllup, sølv/guldbryllup, barnedåb, fødselsdag, reception, til festbuffet og pynt efter anledningen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.