ODENSE Logo professionel

Kransekagetop med guldstøv

Kransekagetop 19-ringe til ca. 41 pers.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 1 stk.:

Sådan gør du

Oprørt kransekagemasse sprøjtes ud til kransekagestænger og afkøles.
Bland 1 bøtte ODENSE Støv med ½ kg sukker og kom sukkerblandingen på et stykke bagepapir eller i en kantplade.

Rul de afkølede kransekagestænger heri, undgå så vidt muligt, at få sukkerblandingen på bunden af stængerne. Stængerne formes til top og bages på dobbeltplade ved 200°C i ca. 12-14. min.

Antal ringe, pers. og ca. vægt:

  • Kransekagetop, 7 ringe, 8 pers., 350 g
  • Kransekagetop, 10 ringe, 14 pers., 590 g
  • Kransekagetop, 13 ringe, 22 pers., 890 g
  • Kransekagetop, 15 ringe, 28 pers., 1.125 g
  • Kransekagetop, 17 ringe, 34 pers., 1.375 g
  • Kransekagetop, 19 ringe, 41 pers., 1.650 g
  • Kransekagetop, 21 ringe, 49 pers., 1.975 g
  • Kransekagetop, 22 ringe, 53 pers., 2.140 g

Tip

For at fremhæve den gyldne farve, kan rørsukker anvendes til guld- og bronzestøv, og hvidt sukker til rosa støv.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.