ODENSE Logo professionel

Kransekagetapas - Choko/orange

Små lækre tapas kransekagestykker med smag af mørk chokolade og appelsin.

Server som små tapas stykker til mødekaffen, til buffet, reception eller som den søde fristelse til jul og som kransekagetapas sammen med et glas bobler.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 80 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 80 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemasse kakao
Kakaopulver og kogende vand blandes sammen til en tyk pasta. Massen køres sammen som almindelig kransekagemasse og tilføres kakaopasta. (Må ikke sættes på køl).

Kransekagemassen sprøjtes ud med det samme, med flad firkantet tyl i pladens længde og bages ved 2200 C i 13-15 min.
Rettes op efter bagning.

Appelsinpasta
Appelsiner skæres i skiver og resten af ingredienserne blandes og koges op. Simrer under låg i ca. 20-25 min. Blendes til pasta og afkøles. Pastaen kan opbevares på køl op til 3 uger.

Orange creme
Kog fløden op og hæld over chokoladen og appelsinpasta. Rør grundigt til al chokoladen er smeltet. Dæk cremen med film og sæt på køl natten over.

 

Pisk cremen op og sprøjt med en dekorationstylle, bølger på toppen af de færdigbagte kransekagestænger. Frys stængerne og skær i 3 cm stykker.

Pyntes fx med ODENSE Chokoladespåner mørke og revet appelsin skal.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.