ODENSE Logo professionel

Kransekagetapas - Cafe Latte

Små lækre tapas kransekagestykker med smag af lys chokolade, vanilje og kaffe.

Server som små tapas stykker til mødekaffen, til buffet, reception eller som den søde fristelse til jul og som kransekagetapas sammen med et glas bobler.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 80 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 80 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemasse vanilje
Massen køres sammen som almindelig kransekagemasse og tilføres smag. Sættes på køl til dagen efter.

Kransekagemassen sprøjtes ud med flad firkantet tyl i pladens længde og bages ved 2200 C i 13-15 min. Rettes op efter bagning.

Cafe Latte creme
Kog fløden op og hæld over chokoladen og kaffepulver. Rør grundigt til al chokoladen er smeltet. Dæk cremen med film og sæt på køl natten over.

 

Pisk cremen op og sprøjt med en dekorationstylle, bølger på toppen af de færdigbagte kransekagestænger. Frys stængerne og skær i 3 cm stykker.

Pyntes fx med en kaffebønne og et drys ODENSE Guldstøv.

 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.