ODENSE Logo professionel

Kransekagestykke "Strips"

Karamelliserede valnødder på kransekagebar med hint af orange.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 140 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 140 stk.:
  • Karamelliserede valnødder

  • 900 g Valnødder
  • 450 g Sukker
  • 160 g Vand
  • Kransekagemasse

  • 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 1510 g Karamelliserede Valnødder
  • 100 g Skal fra usprøjtede Appelsiner (ca. 7 stk.)
  • 530 g Past. æggehvider
  • 760 g Sukker

Sådan gør du

Karamelliserede valnødder
Sukker og vand koges op til 127°C. De hakkede valnødder vendes i sukkerlagen.

Kransekagemasse
Sukker og æggehvider blandes sammen. Blandes med ODENSE Kranse XX, valnødder og skallen af appelsinerne. Kransekagemassen sættes på køl til dagen efter.

Strips
Kransekagemassen deles i 2 lige store portioner. Mellem 2 stykker silikonepapir rulles massen ned på 18 mm. Overfladen rulles på skrå med en rillet marcipankagerulle. Pladen sættes på frost.

Når massen er kold deles pladen i stykker på 8x3 cm og stykkerne stilles enkeltvis på pladen.

Bages ved 220°C i ca. 13 min.

Efter afkøling dyppes bunden af stykkerne i mørk overtræk eller chokolade halvt op på siden. Pynt evt. med halve valnødder.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.