ODENSE Logo professionel

Kransekagestykke "Sejr"

Chokolade-kransekage med ananasgele

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 210 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 210 stk.:

Sådan gør du

Ananasgelé
Alle ingredienser blandes i gryde og koges op under omrøring. Skal koge ca. 2 min. Afkøles. Blendes til geleen er glat, før anvendelse.

TIP: Check om geleen har kogt nok ved at teste om en dråbe på bordet sætter sig indenfor 30 sek.

Kakao kransekagemasse
ODENSE Kranse XX og sukker røres sammen, æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Kakao og vand røres sammen og tilsættes kransekagemassen. Kransekagemassen kan med fordel køres sammen dagen før brug.

Chokolade kransekagemasse
ODENSE Kranse XX og flormelis køres sammen, æggehvider tilsættes lidt ad gangen og smeltet chokolade køres i massen.

Chokolade kransekagemasse skal laves samme dag, som den skal bruges, da den ellers bliver fast. Hvis dette sker, så kan den lunes inden brug.

Sejr
Kakaomassen sprøjtes ud i stænger i pladens længde med en ODENSE X-tyl. Den blendede gele sprøjtes midt på stængerne og de sættes på frost indtil geleen er stivnet hel.

Chokolade kransekagemasse sprøjtes på stængerne, med stjernetyl nr. 10, i en lang roset. Stængerne sættes på frost et par timer til toppen er frossen.

Stængerne bages ved 185°C i ca. 12 min. Del en stang i 7 stykker, vægt pr. stk. ca. 50 g.

Stykkerne dyppes i ODENSE mørk overtræk i enderne og kan pyntes med en chokolade skive, evt. penslet med guldstøv.

Tip

Chokoladepynt
Et stykke silikonepapir krølles grundigt og rettes ud igen. Tempereret mørk chokolade eller ODENSE mørk overtræk smøres ud i tyndt lag på silikonepapiret. Når chokoladen har sat sig lidt stikkes små runde skiver ud i ønsket størrelse med rundt udstikkersæt. Når chokoladerne har sat sig helt pensles de med guldstøv på overfladen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.