ODENSE Logo professionel

Kransekagestænger med amarena

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 120 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 120 stk.:
  • 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 2000 g Sukker
  • 500 g Past. æggehvider
  • 500 g Drænede Amarenabær (hakket)
  • 500 g Saft fra Amarenabær

Sådan gør du

Marcipan, sukker og æggehvide køres sammen til en fast masse.

Amarenabær og saften køres i massen.

Sprøjtes ud i stænger på silikonepapir i pladens længde.

Bages ved 210ºC i 18-20 min. Afkøles og skæres i passende længder.

Bund og ender dyppes i mørk chokolade og stængerne spindes med lyserød glasur 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.