ODENSE Logo professionel

Kransekager i mange former

Kun fantasien sætter grænser!

Fyld butikken op med kransekager i mange former - stukket ud i små og store hjerter, stjerner, blomster, firkanter eller cirkler, og pyntet så de er skabt til årets mange anledninger. Fx til Valentinsdag, Mors dag eller Fars dag, studenterfest, fødselsdag, til buffet eller reception, til julehygge eller til nytårssalget. Pynt blot til anledningen. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 150 stk.:

Sådan gør du

ODENSE Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.

Udrul kransekagemassen mellem to stykker bagepapir til ca. 10 mm eller i ønsket tykkelse og sæt på frost.

Udstik den frosne kransekagemasse med forskellige udstikkere (fx hjerte, blomst, stjerne eller andre former).

Bages ved 210°C grader i ca. 12 min.

Dyp bunden i mørk chokolade (ca. 6 g pr. stk.) og pynt fx med glasur, chokolade, frysetørret hindbær, hasselnødder, pistacienødder eller ODENSE Støv.

Tip

Pynt med tynde striber af chokolade og glasur, toppet med et drys af forskellig slags. Husk det står skarpest når afpyntningen på de enkelte kransekager er meget ens.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.