Kransekager i mange former
Kun fantasien sætter grænser!
Fyld butikken op med kransekager i mange former - stukket ud i små og store hjerter, stjerner, blomster, firkanter eller cirkler, og pyntet så de er skabt til årets mange anledninger. Fx til Valentinsdag, Mors dag eller Fars dag, studenterfest, fødselsdag, til buffet eller reception, til julehygge eller til nytårssalget. Pynt blot til anledningen.
Ingredienser
- 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 2000 g Sukker
- 700 g Past. æggehvider
- 1000 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Forslag til pynt
- ODENSE Frysetørret hindbær 15 g
- ODENSE Hasselnødder uden hinder - 1 kg
- Pistacienødder
- ODENSE Guld Støv - 5 g
- ODENSE Bronze Støv - 5 g
- ODENSE Rosa Støv - 5 g
Sådan gør du
ODENSE Kranse XX og sukker røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
Udrul kransekagemassen mellem to stykker bagepapir til ca. 10 mm eller i ønsket tykkelse og sæt på frost.
Udstik den frosne kransekagemasse med forskellige udstikkere (fx hjerte, blomst, stjerne eller andre former).
Bages ved 210°C grader i ca. 12 min.
Dyp bunden i mørk chokolade (ca. 6 g pr. stk.) og pynt fx med glasur, chokolade, frysetørret hindbær, hasselnødder, pistacienødder eller ODENSE Støv.
Tip
Pynt med tynde striber af chokolade og glasur, toppet med et drys af forskellig slags. Husk det står skarpest når afpyntningen på de enkelte kransekager er meget ens.