ODENSE Logo professionel

Kransekagemus

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1600 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1600 g:

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
  2. Kransekagemasse sprøjtes ud med ODENSE trekanttylle i ønsket størrelse på bageplade med bagepapir.
  3. Med lidt vand på fingrene formes stykkernes ender. Bages ved 230° C i 7-8 min og afkøles.
  4. Kransekagestykkerne kan sprøjtes med glasur og bunden dyppes i ODENSE Overtræk mørk.

Tip

Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.