Kransekagemus
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1600 g:
g
Opskrift er beregnet til 1600 g:
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- eller ODENSE Mandel XX - 500 g
- 400 g Sukker
- 200 g Æggehvider
Pynt
- ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- Glasur
Sådan gør du
- Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
- Kransekagemasse sprøjtes ud med ODENSE trekanttylle i ønsket størrelse på bageplade med bagepapir.
- Med lidt vand på fingrene formes stykkernes ender. Bages ved 230° C i 7-8 min og afkøles.
- Kransekagestykkerne kan sprøjtes med glasur og bunden dyppes i ODENSE Overtræk mørk.
Tip
Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.