ODENSE Logo professionel

Kransekagekonfekt

Kransekagekonfekt kan serveres både til hverdag, fest eller til jul og nytår.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
  2. Til kransekagekonfekt skal massen være lidt blødere, så der kan laves forskellige former.
  3. Blød kransekagemasse sprøjtes med stjernetyl i ønsket form og størrelse. Pynt fx med hasselnødder, mandler, amarena bær eller andet.
  4. Konfekten bages ved 230° C i 6-7 min. og afkøles. Bunden kan dyppes i ODENSE Overtræk mørk.

Tip

Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.