Kransekagekonfekt
Kransekagekonfekt kan serveres både til hverdag, fest eller til jul og nytår.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 400 g Sukker
- 220 g Æggehvider
- ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
- Kranse XX og sukker røres sammen i en skål og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Massen røres ensartet og til en konsistens, så den kan sprøjtes ud med sprøjtepose.
- Til kransekagekonfekt skal massen være lidt blødere, så der kan laves forskellige former.
- Blød kransekagemasse sprøjtes med stjernetyl i ønsket form og størrelse. Pynt fx med hasselnødder, mandler, amarena bær eller andet.
- Konfekten bages ved 230° C i 6-7 min. og afkøles. Bunden kan dyppes i ODENSE Overtræk mørk.
Tip
Kransekage kan med fordel fryses og bør opbevares på frost indtil servering.