ODENSE Logo professionel

Kransekagehjerter med frugtfyldning

Sælg fx som værtindegave, weekend-treat eller som en "bare-fordi-gave".

Brug ODENSE Tinæske til at skabe ekstra salg!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 48 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 48 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemasse med frugtfyldning
ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen. Tilsæt 375 g æble fruit filling (eller marmelade), og kør kransekagemassen sammen indtil den er ensartet i konsistensen.

Kransekagemassen rulles ned på 10 mm, imellem 2 stykker bagepapir og sættes på frost. Når den er frossen, stikket den ud med en hjerteudstikker ca. 75 mm (ca. 43 g) og sættes over på en bageplade. Kransekagehjerterne bages ved 220°C i ca. 8-10 min.

Når kransekagehjerterne er kølet af, kommes 20 g æble fruit filling (eller marmelade) på hvert hjerte og smøres ud til kanterne med en paletkniv. Der må gerne være nogle små toppe forskellige steder, det giver et flot mønster på det færdige kransekagehjerte. Hjerterne sættes på frost indtil de skal dyppes i lys eller mørk overtræk.

Overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Dyp kransekagehjerterne ned i den lyse eller mørke overtræk med frugtfyldningen/marmeladen først, og sæt derefter over på et stykke bagepapir.

Når overtræk har sat sig, pensles kransekagehjerterne med ODENSE Bronze eller Guld Støv.

Tip

Brug en stor blød pensel - det giver en jævn fordeling af støvet.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.