ODENSE Logo professionel

Kransekageblomster med vanilje og citron

Moderne & klassiske KRANSEKAGER.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 210 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 210 stk.:

Sådan gør du

Kransekagemasse
ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen og vaniljesukker tilsættes. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Kransekagemassen rulles ned på 10 mm i tykkelsen og sættes i fryseren. Stikkes ud med rund udstikker nr. 8, Ø 6 cm.

Bages ved 220°C i ca. 10 min.

Efter afkøling overtrækkes bunden med mørk chokolade.

Vaniljecreme
Fløden koges op og hældes over chokoladen, som omrøres godt og stilles på køl til dagen efter. Piskes op til en sprøjtefast trøffelcreme.

Broken gel citron
Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat før brug.

Fremgangsmåde
Vaniljecremen sprøjtes på den bagte bund, som små toppe kanten rundt, ca. 15 g pr. stk. Vendes rundt, så cremen ligger nederst. Sættes på frost indtil trøffelcremen har sat sig helt, og har dannet et marguerit-mønster. Broken gel sprøjtes i midten ca. 3 g, eller anden marmelade.

Tip

Pynt dit frosttårn eller kagedisk op med farvestrålende kransekageblomster til sommersalget.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.