ODENSE Logo professionel

Kransekage tapasstyle

Den perfekte værtindegave eller til fx Mors dag eller andre anledninger!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 350 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 350 stk.:
  • Citronkransekage

  • 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 1500 g Sukker
  • 800 g Past. æggehvider
  • 250 g Citronpasta (kan også laves med friske citroner - saft og skal)
  • Frugt broken gelé

  • 1650 g Puré (fx ananas eller hindbær)
  • 650 g Sukker
  • 100 g Citronsaft
  • 20 g Textura Gellan
  • 20 g Textura Citras
  • Pynt

  • 700 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg

Sådan gør du

Citron kransekage
ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen. Citronpasta tilsættes. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Kransekagemassen sprøjtes ud med ODENSE Snabeltylle i pladens længde. Bages ved 220°C i ca. 13-15 min.

Frugt broken gelé
Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (lav en test på bordet om siruppen sætter sig til en perle). Sættes derefter på køl det det er helt stift. Blendes glat før brug.

Samling
Stængerne skæres ud i stykker på 3 cm og bunden dyppes i mørk chokolade. Broken gelé sprøjtes ned i "rillen" som som toppe eller dråber.

Tip

Sælg som værtindegave, til Mors dag, tapas stykker til kaffen eller til påskemiddagen!

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.