ODENSE Logo professionel

Kransekage roser med hindbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

  1. Bland mel, revet kranse XX og sukker. Smuldr smørret i blandingen. Saml dejen med æggeblomme og læg den på køl mindst 30 min.
  2. Lav en kompot af hindbær, vaniljekorn og sukker og afkøl.
  3. Rul mørdej ud i 4 mm tykkelse og udstik små runde kager på ca. Ø 5 cm. Læg dem på en bageplade og kom lidt hindbærkompot midt på hver. Sprøjt kransekagemassen ud som en rose og læg den oven på bundene.
  4. Bag kagerne ca. 8 min. ved 180° C, så bunden er sprød og kransekagemassen gylden.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.