Kransekage roser med hindbær
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
- 175 g Hvedemel
- 100 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 50 g Sukker
- 150 g Smør
- 18 g Æggeblommer
- 200 g Hindbær
- 0,25 stk. Vaniljestang
- 50 g Sukker
- 1000 g ODENSE Færdig kransekagemasse - 1 kg
Sådan gør du
- Bland mel, revet kranse XX og sukker. Smuldr smørret i blandingen. Saml dejen med æggeblomme og læg den på køl mindst 30 min.
- Lav en kompot af hindbær, vaniljekorn og sukker og afkøl.
- Rul mørdej ud i 4 mm tykkelse og udstik små runde kager på ca. Ø 5 cm. Læg dem på en bageplade og kom lidt hindbærkompot midt på hver. Sprøjt kransekagemassen ud som en rose og læg den oven på bundene.
- Bag kagerne ca. 8 min. ved 180° C, så bunden er sprød og kransekagemassen gylden.