ODENSE Logo professionel

Kransekage med solbær

Pak og sælg dine kransekagestænger i ODENSE Tinæske med silkepapir, som kan købes som serviceartikel ved Odense Marcipan.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 150 stk.:

Sådan gør du

Solbær kransekagemasse
ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen til en ensartet konsistens. Tilsæt solbærmarmeladen, og kør sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.

Kransekagemassen sprøjtes ud i stænger med en ODENSE Snabel tylle. Bages ved 220°C i ca. 12-14 min.

Solbærfyldning
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 10 min inden den smeltes og blandes sammen med solbærmarmeladen. Sprøjt en stribe solbærfyldning i midten af de afkølede kransekagestænger. Sæt på frost indtil solbærfyldningen har sat sig, og skær stængerne ud i stykker af 8 cm.

Det mørke overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Dyp bunden af kransekagestykket ned i det mørke overtræk, og sæt over på et stykke bagepapir.

Skravér toppen af kransekagestykket med mørk overtræk, så det giver et flot mønster.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.