Kransekage med kokos
Pak og sælg dine kransekagestænger i ODENSE Tinæske med silkepapir.
Fås som serviceartikel hos Odense Marcipan.
Ingredienser
Kokos kransekagemasse
- 3750 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 750 g Sukker
- 1980 g Kokosmasse
- 190 g Mailbu Rom
- 375 g Past. æggehvider
Guld kokosmel
- 600 g Kokosmel
- 10 g ODENSE Guld Støv - 5 g
Pynt
- 750 g ODENSE Lys Overtræk RA/MB 150 g
Sådan gør du
Kokos kransekagemasse
ODENSE Kranse XX, sukker og kokosmasse køres godt sammen. Tilsæt Malibu. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.
Sprøjt kransekagemassen ud i stænger med en ODENSE Rund tylle Ø 22 cm. Bages ved 220°C i ca. 12-14 min.
Sæt på frost indtil kransekagen har sat sig, og skær stængerne ud i stykker af 8 cm.
Guld kokosmel
Kokosmelet ristes af i ovnen ved 1500 C o ca. 15 min. indtil det er flot gyldent. Når kokosmelet er kølet helt af, blandes det med guldstøv.
Pynt
Det lyse overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Tag gummihandsker på, og kom lidt lys overtræk op i hånden.
Kransekagestykkerne trilles imellem hænderne indtil de er dækket af lys overtræk. Derefter vendes de i ristet kokosmel, som er blandet med guldstøv.