ODENSE Logo professionel

Kransekage med kokos

Pak og sælg dine kransekagestænger i ODENSE Tinæske med silkepapir.
Fås som serviceartikel hos Odense Marcipan.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 150 stk.:

Sådan gør du

Kokos kransekagemasse
ODENSE Kranse XX, sukker og kokosmasse køres godt sammen. Tilsæt Malibu. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.

Sprøjt kransekagemassen ud i stænger med en ODENSE Rund tylle Ø 22 cm. Bages ved 220°C i ca. 12-14 min.

Sæt på frost indtil kransekagen har sat sig, og skær stængerne ud i stykker af 8 cm.

Guld kokosmel
Kokosmelet ristes af i ovnen ved 1500 C o ca. 15 min. indtil det er flot gyldent. Når kokosmelet er kølet helt af, blandes det med guldstøv.

Pynt
Det lyse overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Tag gummihandsker på, og kom lidt lys overtræk op i hånden.

Kransekagestykkerne trilles imellem hænderne indtil de er dækket af lys overtræk. Derefter vendes de i ristet kokosmel, som er blandet med guldstøv.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.