ODENSE Logo professionel

Kransekage med karamelsmag

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

  1. Smørret varmes op indtil det begynder at brune en smule, derefter afkøles det. Kranse XX, brun farin og salt blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen, og til sidst tilsættes det brunede smør.
  2. Karamel kransekagemassen sprøjtes ud i stænger med en ODENSE rund tylle Ø22mm. Bages ved 220° C i ca. 12-14 min.
  3. Stængerne sættes på frost indtil kransekagen har sat sig, og derefter skæres stængerne ud i stykker af 8 cm.
  4. Det mørke overtræk smeltes over vandbad eller i mikroovn. Stik et grillspyd i enden af kransekagen, dyp ned i det mørke overtræk, og sæt over på et stykke bagepapir.
  5. Imens overtrækken stadigvæk er våd, pyntes toppen af kransekagestykket med chokoladespåner eller anden pynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.