ODENSE Logo professionel

Kransekage med karamel og solbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 150 stk.:

Sådan gør du

Rør ODENSE Kranse XX med brun farin og tilsæt æggehvider lidt ad gangen.

Tilsæt salt til sidst.

Sprøjt halvdelen af massen ud i stænger, med ODENSE X-tyl.

Sprøjt en stribe Broken gel solbær på kransekagestængerne og sæt på frost, til geléen er frossen.

Sprøjt herefter den resterende kransekagemasse på stængerne, i bølger med ODENSE Flad tyl.

Tryk siderne ind med fugtige fingre.

Bages ved 210°C i 13-15 min.

Skær stængerne i stykker på 7 cm og frys dem.

Dyp de frosne kransekagestykker i chokolade glazen, ved hjælp af et træspyd stukket i kagen.

Pynt yderligere med dutter af solbær gelé og sølvflager.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.