Kransekage med karamel og solbær
Ingredienser
- 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 2000 g Brun farin
- 1200 g Past. æggehvider
- 20 g Salt
- 1520 g Broken gel solbær
- 510 g Chokoladeglaze
Sådan gør du
Rør ODENSE Kranse XX med brun farin og tilsæt æggehvider lidt ad gangen.
Tilsæt salt til sidst.
Sprøjt halvdelen af massen ud i stænger, med ODENSE X-tyl.
Sprøjt en stribe Broken gel solbær på kransekagestængerne og sæt på frost, til geléen er frossen.
Sprøjt herefter den resterende kransekagemasse på stængerne, i bølger med ODENSE Flad tyl.
Tryk siderne ind med fugtige fingre.
Bages ved 210°C i 13-15 min.
Skær stængerne i stykker på 7 cm og frys dem.
Dyp de frosne kransekagestykker i chokolade glazen, ved hjælp af et træspyd stukket i kagen.
Pynt yderligere med dutter af solbær gelé og sølvflager.