ODENSE Logo professionel

Kransekage med kaffe og hasselnødder

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 150 stk.:

Sådan gør du

Kranse XX og sukker køres sammen. Æggehvide tilsættes , sammen med kaffepulver, lidt ad gangen.

OBS! Styrken i kaffe kan variere, hvorfor det er en god ide at smage til.

Sprøjtes ud med rund tyl 22, i pladens længde (massen kan også vejes af på stykker af 300 g, og rulles som stænger i pladens længde).

Stængerne rulles i hakkede hasselnødder.

Bages ved 210°C i ca. 13-15 min.

Stængerne skæres ud i stykker af 7 cm og dyppes i enderne i tempereret mørk chokolade.

Pynt med en roset af nougat og en hel hasselnød trillet i guldstøv

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.