ODENSE Logo professionel

Kransekage med champagnegelé

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 150 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 150 stk.:
  • Kransekagemasse

  • 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 2000 g Sukker
  • 800 g Past. æggehvider
  • Champagne broken gel

  • 1650 g Verdi
  • 650 g Sukker
  • 100 g Citronsaft
  • 20 g Textura Gellan
  • 20 g Textura Citras

Sådan gør du

Kransekagemasse
ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen. Æggehvide tilsættes lidt efter lidt. Sprøjtes ud med ODENSE Snabeltylle i pladens længde. Bages ved 2200 C i ca. 13-15 min.

Champagne broken gelé
Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (lav en test på bordet). Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat før brug.

Fremgangsmåde
Stængerne skæres ud i stykker af 7 cm og bunden dyppes i hvid overtræk. Champagne broken gelé sprøjtes ned i "rillen" - og stykket "dækkes" af et stykke hvid chokolade pynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.