Kransekage med champagnegelé
Ingredienser
Kransekagemasse
- 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 2000 g Sukker
- 800 g Past. æggehvider
Champagne broken gel
- 1650 g Verdi
- 650 g Sukker
- 100 g Citronsaft
- 20 g Textura Gellan
- 20 g Textura Citras
Sådan gør du
Kransekagemasse
ODENSE Kranse XX og sukker køres sammen. Æggehvide tilsættes lidt efter lidt. Sprøjtes ud med ODENSE Snabeltylle i pladens længde. Bages ved 2200 C i ca. 13-15 min.
Champagne broken gelé
Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (lav en test på bordet). Sættes derefter på køl til det er helt stift. Blendes glat før brug.
Fremgangsmåde
Stængerne skæres ud i stykker af 7 cm og bunden dyppes i hvid overtræk. Champagne broken gelé sprøjtes ned i "rillen" - og stykket "dækkes" af et stykke hvid chokolade pynt.